Kezdőlap » Rólunk

KarLab Medical

DSCF4099
KarLab_Medical_maganveretel_rolunk2

A KarLab Medical orvosi diagnosztikai laboratórium, magán vérvételi szolgáltatásokat nyújtó, ambiciózus és a terület iránt elkötelezett vállalkozás, több helyszínen, széleskörű szolgáltatási palettával.

Azonnal, beutaló nélkül biztosítjuk Önnek a vérvételt, laboratóriumi vizsgálatot, vérvizsgálatot. Az eredményt a lehető leggyorsabban, 24-48 órán belül elküldjük e-mailen. 

Mindezt gördülékenyen, pontosan, sorban állás és kényelmetlenségek nélkül tesszük. Munkatársaink számára rutin feladat a vérvétel, magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozunk. Még a nehezen megtalálható vénák és a gyermek vérvétel is mindennapos feladat számunkra.


Küldetésünk, hogy harmonikus, nyugalmas környezetben teremtsük meg a laborvizsgálatok szorongás és fájdalom mentességét a hozzánk fordulóknak. Pontosan, gyorsan és gondos figyelemmel végezzük munkánkat pácienseink érdekében.

Számunkra kiemelten fontos a megelőzés, ezért többféle prevenciós szűrőcsomagot kínálunk magánembereknek és vállalkozásoknak egyaránt. Kedvezményes ajánlataink elérhetőek weblapunkon.

Akár telefonon vagy online is foglalhat hozzánk időpontot, kérhet segítséget, információt szolgáltatásainkkal kapcsolatosan.

Várjuk szeretettel, legyen Ön is a páciensünk!